Преминете към основното съдържание

TommyXZendaya: Стилът на уверената жена

Новата капсулна колекция TommyXZendaya е официално и на българския пазар.

© Архив на марката

Има причина седемдесетте години да се бележат като най-стилното десетилетие на двадесети век. Именно тогава проличава най-силно бунта на обществото, а модата е най-добрият начин да изразиш себе си. Иконични личности като Джаки Кенеди, Верушка и Туиги диктуват модата, дължината на полите се скъсява, ботушите стават по-високи, а талията е подчертана с широки колани и големи катарами.

Новата колекция TommyXZendaya за есен 2019, вдъхновена от седемдесетте носи ясните послания за толерантност, интеграция на различните и възхвала на самостоятелната жена. Всеки детайл в колекцията дава заявка за сила и увереност в класически американски стил, запазен почерк на Tommy Hilfiger.

През този сезон, заедно с емблематичната американска марка, отдаваме почит на монохромните визии, съчетани с бордо и металик, комбинации от животински принтове и полка точки. В есенната колекция откриваме кожа в крем цветове, изкуствена кожа с косъм и богати материи от кадифе в съчетание със сребърни детайли.

Седемдесетарските течения и свободният дух излизат на предни позиции, облечени в чарлстон панталони, карирани шлифери и блейзъри със стеснена талия, а графиките със съзвездия, както и принтовете със змийски и снежен леопард добавят закачка към макси полите и обгръщащите силуета рокли.

От първия бод, до последното копче, капсулната колекция на TommyXZendaya, неминуемо е символ за увереност и сила, съчетавайки в себе си иконичните стилнове на миналото с дръзки елементи.

Капсулната колекция TommyXZendaya за есен 2019 е вече налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

TommyXZendaya: Стилът на уверената жена

Галерия

TommyXZendaya: Стилът на уверената жена

Новата колекция TommyXZendaya за есен 2019 беше официално представена в Ню Йорк и въвлече присъстващите в уникално модно изживяване!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser