Преминете към основното съдържание

Топ 10 тенденции при бижутата за 2023 г.

Галерия

Получаването на блестящо бижу обикновено е свързано с голямо събитие, като годеж, дипломиране или рожден ден, но нищо не може да ни спре да инвестираме и в подарък за нас самите. Това е една от тенденции при бижута през 2023 г., която вече в ход. Не се колебайте, чувствайте се предизвикани да си вземете онова колие, което гледате вече от седмици!

Дизайнерите забелязват по-голямо търсене на открояващи се и по-големи обици, пръстени, колиета и гривни, които отразяват личността и интересите на купувачите. „Видяхме много повече търсене на по-смели модели“, казва дизайнерът Брент Нийл.

„През последните две години, заради пандемията, се нуждаехме от цветни и забавни бижута като начин да повишим настроението си“, обяснява Франческа Саймънс, рекламен агент на бижута, която стартира собствена консултантска фирма през 2016 г.

Ярката и причудлива естетика ще продължи и през 2023 г. Освен това има интерес и към персонализирани дизайни.

„Клиентите търсят нещо, което им говори, за да си го купят сами, вместо да чакат някой друг да им го подари“, казва Бейли Зварт, главен изпълнителен директор и основател на Azlee jewelry. „Изисканите бижута са се превърнали в нещо, което носите и на което се радвате всеки ден, а не нещо, което стои в сейф години наред“, казва той.

Виж в галерията ни кои са 10-те, одобрени от експерти тенденции за 2023 г., готови да се развият и да завладеят личната ни колекция.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser