Преминете към основното съдържание

Топ тренд: Високи ботуши и римски сандали за лято 2017

Една не чак толкова забравена и новаторска тенденция, но отново тотален хит през този летен сезон
Versace/Alexander McQueen/Philipp Plein/Fay пролет-лято 2017
Versace/Alexander McQueen/Philipp Plein/Fay пролет-лято 2017 © IMaxTree

Мечтаното за всички лято е на на една ръка разстояние и затова решихме да отскочим отново до Милано и Париж, за да почерпим информация кои ще бъдат най-актуалните и модерни обувки през лято 2017. 

Обикновено, когато говорим за лято, море и температури над 30 градуса, правим асоциация с прохладни материи, бански, отворени обувки и разбира се, много настроение. Но модните дизайнери обичат да ни провокират и най-вече да ни показват, че никога не може да бъдем сигурни до последно на какво са способни. За голяма изненада на всички, тази година освен през студените месеци, ще ви се наложи да носите и високи обувки и през лятото. Разбира се от много по-леки и тънки кожи и текстилни материи, но тази тенденция отново е завъртяла главата на големите модни диктатори. Ако сте ценители на модата и обичате да сте в крак с модните тенденции, освен ботуши до колената, италианците и французите са подготвили и така познатите римски сандали. На ток или на равна подметка, те ще бъдат едни от най-предпочитаните летни обувки за сезона. Определено много по-лек и удобен вариант в сравнение с ботуш на 30 градуса, но и доста изтъркан и не до толкова универсален.

Внимание! Римските сандали подчертават краката и преместват изцяло фокуса към тях. И за да можете да си позволите да сложите подобен модел обувка, трябва наистина да сте в топ форма, иначе рискувате да заприличате на пристегнат хамбургски салам. От тази гледна точка летните ботуши биха прикрили повече недостатъците и също така биха ви помогнали да изглеждате сексапилно и тренди. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете предложенията за пролет-лято 2017 на едни от най-големите имена в модния бранш:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser