Преминете към основното съдържание

Топмодел с витилиго омая бившия съпруг на Марая Кери

Уини Харлоу е лице на големи фешън марки
Уини и Ник
Уини и Ник © Splash

Бившият съпруг на поп иконата Марая Кери - Ник Кенън, беше хванат от папараците на романтична среща с един от най-актуалните модели в момента Уини Харлоу. Двамата бяха нащракани от очакващите ги фотографи на излизане от популярен ресторант в Лос Анджелис, като двойката побърза да се скрие в очакващата ги наблизо кола.

Уини, чието истинско име е Шантал, стана популярна след участието си в шоуто America's Next Top Model. Водещата и продуцент на модното състезание Тайра Банкс разкри тогава, че я е открила в Instagram. Уини има автоимунното заболяване витилиго, заради което някои част от тъмната й кожа са с големи бели петна. Интересното при нея е, че те са огледални между двете страни на тялото й и това прави визията й уникална.

Макар че самата моделка е страдала много заради външния си вид като дете, днес тя е сред най-актуалните имена във фешън средите и е лице на кампании на марките Desigual и Diesel. Освен това е говорител в кампании на хора с витилиго.

Нищо чудно освен успехи в кариерата, тя вече да се радва и на такива в личния живот. След раздялата си с Марая Кери Ник не е разкривал да има нова жена в живота си.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser