Преминете към основното съдържание

Това е война! Меган Маркъл поиска доказателства по делото за тормоз в Двореца

Според последни съобщения херцогинята на Съсекс настоява да се разкрие самоличността на служителите, за които се твърди, че са я обвинили в тормоз

Меган Маркъл иска да знае точно кой от бившите служители на двореца Кенсингтън я обвини в тормоз и настоява Бъкингамският дворец да даде конкретни имена. Херцогинята и нейните адвокати поискаха всички документи, имейли и текстови съобщения, свързани с разследването на „ случаите на тормоз“, започнато срещу нея от кралица Елизабет II.

Меган събира влиятелен юридически екип, за да се противопостави на твърденията, „базирани на клевета, заблуждаване и популяризираща дезинформация“, съобщава „The Mail on Sunday”.

В навечерието на излъчването на интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри, някои от бившите асистенти на херцогинята я обвиниха, че „създавала токсична работна среда“ и твърдят, че довеждала служителите до сълзи, когато живеела в двореца Кенсингтън (статия от „Times of London”, публикувана на 2 март). При един от предполагаемите инциденти кралски асистент се оплакал на колега: „Не мога да спра да треперя“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser