Преминете към основното съдържание

Това се казва кучешки живот на звезда

Вижте съдбата на „Пепеляшка“ на кучетата в Instagram
© @toastmeetsworld

Петък е перфектният ден да се вдъхновим от нечий ярък пример, като например на Пепеляшка, която се превръща в модел в Instagram, ежедневно наблюдавана от над 160 хиляди фена.

Почти в тези представи влиза и героинята ни днес, която е порода Кинг Чарлз Шпаньол на име Toast, която се снима в рекламната кампания на слънчеви очила. Дори даде интервю, в което разказа за любимите си модели очила и за стила си.

Собственици на тази очарователна звезда са Джош Островски и съпругата му Кати Сутрино и именно благодарение на тях светът разбра за съществуването на тази неподражаема IT-girl.

Историята на Toast всъщност много напомня на тази на Пепеляшка. Тя е спасена от атака на други кучета, била е в ужасно състояние, но Джош и Кати са й помогнали да върне здравето си и дори да се превърне в звезда.

Колекцията слънчеви очила дебютира през февруари 2015 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, а главният герой в рекламната кампания – Toast – гледаше от първия ред.

Насладете се на трогателните кадри със симпатичната Toast, която няма зъби и затова езикът й води свой собствен живот, но пък интересен!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser