Преминете към основното съдържание

Този готвач наистина ни разпалва

Дава видео готварски уроци по бельо

Понякога в интернет може да попаднем на страшни или нелепи истории. Но Но друг път е източник на наистина заслужаващи си истории. Като тази на голия готвач. Попаднахме на него случайно, но задържа вниманието ни. Сами ще разберете защо. Франко Нуриега готви обикновено без риза.

Франко е от Перу, но се мести в Ню Йорк през 2007 г, за да продължи кариерата си в Американската академия за драматични изкуства. Но не е изненада, че той започва и работа като модел.

Той решава да комбинира любовта си към храната и склонността си през повечето време да ходи без риза, като започва да следва в Международния кулинарен център. От тогава Франко отваря и Baby Brasa – перуански скара ресторант в Ню Йорк.

Най-новото му начинание се нарича „Franco Cooks“ - това е негов собствен Youtube канал, където той показва лесни рецепти, но гол. Тук например Франко показва как да си направим чия пудинг:

Ако вече сте любопитни, в галерията може да разгледате горещите снимки на готвача.

Автор Люба Вангелова  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser