Преминете към основното съдържание

Този уикенд сме на вълна танци

Третото издание на Sofia Open Dance Festival стартира на 28 октомври в зала „Универсиада“
„Изкуството на танца“ за трети път представя бляскавия спектакъл на балните танци Sofia Open Dance Festival
„Изкуството на танца“ за трети път представя бляскавия спектакъл на балните танци Sofia Open Dance Festival © iStock

„Изкуството на танца“ за трети път представя бляскавия спектакъл на балните танци Sofia Open Dance Festival на 28 и 29 октомври в столичната зала „Универсиада“. Интернационалният фестивал е под егидата на Международната асоциация по спортни танци и дава възможност на танцови двойки от цял свят, любители и професионалисти да се срещнат на танцовия подиум в благородна надпревара за престижни отличия пред ентусиазирана публика и авторитетно жури.

Ако сте запалени по танците, може още на 27 октомври да се включите в Sofia Open Dance Festival – тогава се организират семинари по стандартни и латино танци, водени от доказани професионалисти – американеца Максим Кожевников, един от най добрите хореографи в света по латиноамерикански танци, и украинеца Руслан Головащенко, световно признат хореограф по стандартни танци.

© iStock, Препоръчваме ви семинарите по латино танци

Кулминацията на фестивала ще бъдат финалите на професионалистите на стандартни и латиноамерикански танци от 20:00 часа на 29 октомври и шоуто на специалните гости на Sofia Open Dance Festival Алфредо Торес, професионалната танцова двойка от Ritmo Dance Studio Димитър Кирков и Теодора Калоянова, четвърти на световното първенство по бачата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser