Преминете към основното съдържание

Транссексуалната Кейтлин Дженър иска среща с Еди Редмейн

Това ще се случи по време на сезона на кино наградите в САЩ
Кейтлин Дженър и Еди Редмейн
Кейтлин Дженър и Еди Редмейн © Getty images

Превъплъщението на Еди Редмейн в образа на първата транссексуална жена Лили Елбе във филма "Момичето от Дания" до такава степен е впечатлило Кейтлин Дженър, че тя е пожелала среща с актьора.

Най-вероятно това ще се случи по време на сезона на наградите, когато британецът ще замине за Лос Анджелис, за да присъства на различните церемонии. Именно заради образа си на Лили, Еди е големият фаворит за повечето кино призове и нищо чудно да грабне втория си Оскар.

"Екипът на Кейтлин даде ясно да се разбере, че тя иска среща с Еди", споделя приятел на транссексуалната дама. "Тя е невероятно щастлива, че филмът разказва историята толкова добре и представя в една прекрасна светлина това общество. Кейтлин иска да говори лично с Еди и да му изкаже своята признателност."

Самият Еди също наскоро сподели в интервю, че се възхищава на куража на Кейтлин да признае истинската си същност и чрез своето шоу и популярност да помогне на другите транссексуални мъже и жени, като говори за проблемите на това общество.

Едно от събитията в шоубизнеса тази година беше признанието на 66-годишния олимпийски шампион Брус Дженър, че винаги се е чувствал жена и ще стане такава, макар и на тази възраст.

Бащата в най-популярното риалити семейство Кардашиян/Дженър се подложи на серия операции и процедури и вече се представя като Кейтлин.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser