Преминете към основното съдържание

TREND REPORT: Да сложим цветен филтър на света

Сивите и мрачни есенно-зимни пейзажи са много по-приятни през цветните стъкла на слънчевите очила, които ще носим този сезон
© Imaxtree

След като се утвърдиха сред модните тенденции на лятото на 2019 г., слънчевите очила с ярки стъкла плавно преминават в сезон есен-зима 2019/2020.

Наред с флоралните щампи и богатите нюанси, веселите цветове в аксесоарите ще дадат възможност на модните фенове да се ободрят в мрачните студени дни.

Тaзи есен можем спокойно да заложим на всички видове монохромни чифтове - от ярки нюанси на корала и оранжевото до пастелните тонове на зеленото и синьото. Модните дизайнери ни дават разнообразни вариации, а стрийт стайл иконите вече отдавна са яхнали тази ярка вълна.  

Тесни, кръгли, геометрични или като маска - няма значение какво ще изберете, стига да ви пасва на формата на лицето и, разбира се, да са обагрени в някой цвят!

От Ню Йорк до Париж, вижте кои са трендсетърите от подиума:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser