Преминете към основното съдържание

TREND REPORT: Временни татуировки по лицето

"I Love Myself / I'm more than beautiful"
© Stella McCartney

Трендът с бюти тауировките e реверанс към рап културата, която сега диктува тенденциите по цял свят.

Lil Pump, Post Malone, Fetty Wap - не са малко рапърите, които имат рисунки и по лицата си.

След като се запознаете с тези имена, можете да хвърлите поглед на горните снимки от шоуто на Stella McCartney, което се проведе през март като част от Paris Fashion Week. Моделите излязоха на модния подиум с татуировки по лицата и шията с надписите "All together now" и "SOS" като призив за по-екологичен начин на живот.

© PACKage

Тенденцията се вписва перфектно в сегашното състояние на обществото - навсякъде има гръмки лозунги за любов към себе си и света.

Вдъхновени от всичко това, корейската марка PACKage пусна три маски с мини-послания - Sweet Dream, I Love Myself и Don't Worry.

След като използвате маските, на лицето ви остава малко послание (в зависимост, коя от 3-те използвате). Татуировката може лесно да бъде премахната, а, ако сте достатъчно дръзки - може и да я оставите и да се разхождате с нея през деня. 

Брандът обяснява, че маските са направени с натурални съставки, които помагат за успокояването, лекуването, релаксирането на кожата. "Всяка маска дава уникално усещане, както и специално послание, което спомага за на освежаването на вашата кожа и повдигането на самочувствието!"

Ако посланията не са ви по вкуса и въпреки това искате да пробвате с някоя "украса" по лицето си, можете да потърсите временни татуировки под хаштаг #temporarytattoo. 

© miami_tattoos

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser