Преминете към основното съдържание

TREND: Спортът и градът – за новия секс фаворит в модата

Извадете спортните клинове от тренировъчните сакове, този сезон те конкурират практичността на денима
Емили Ратайковски
Емили Ратайковски © Instagram/emrata

Голямото завръщане към 90-те е сега! Една от най-ярките звезди сред тенденциите за пролетта и лятото са късите клинове, които излязоха от спортните зали и смело заявиха желанието си за раздяла с дългогодишния си партньор – велосипедът. Кендал Дженър, Ким Кардашян, Хейли Болдуин, Бела Хадид и Емили Ратайковски не закъсняха да ги адаптират успешно и секси към ежедневните си визии.

Новата обсесия на дизайнерите към клиновете е толкова гъвкава, че застрашава властта на денима. При Fendi са с високи токчета, Blumarine ги поставя под асиметрична женствена рокля, а при Salvatore Ferragamo се вписват в една модна офис естетика.

© ImaxTree, Salvatore Ferragamo, Fendi, Blumarine

Добре би било да се снабдите с няколко чифта, в различни цветове и да предложите нови партньорства на вече наличните модни представители в гардероба ви. Успешният ви моден спринт е гарантиран и то с доза неподправено секси излъчване.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser