Преминете към основното съдържание

Тренди е да си денди с TommyXZendaya

Инспирирани от 70-те години на 20-ти век, Томи Хилфигър и Зендeя ни връщат в една ера на изкуство, изчистени линии и богати материи.

© Архив на марката

Емблематичната американска модна марка провокира въображението ни и ни предизвиква да сме уверени и дръзки, насочвайки погледа към денди излъчването. Най-добрият аксесоар на съвременното денди е именно увереността, а колекцията TommyXZendaya е истинска възхвала на съвременната, самостоятелна жена.

Насочeте погледите към себе си с изчистени цветове и пепит!

Комбинирайте класическия черен панталон с риза на едър туид, a за да завършите цялостното си излъчване, заместете сакото с елек на ситен пепит и се гмурнете смело в градската джунгла.

Ако пък обичате да ви е лесно, TommyXZendaya ви предоставят чудесни възможности от красиви, класически рокли, които носят в себе си духа на 70-те и комбинират различни пепитени шарки.

Посрещни зимата със стил и се въоражете срещу студа с палто във вечния десен. В колекцията есен/зима ни представят разнообразие от класически палта в пепитени шарки и каре. Комбинирайте със закачлива риза на точки и разкроена пола от туид и бъдете сигурни, че ще спечелите множество одобрителни погледи от всички, които са в крак с тенденциите.

Капсулната колекция TommyXZendaya за есен 2019 е вече налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

TommyXZendaya: Стилът на уверената жена

Галерия

TommyXZendaya: Стилът на уверената жена

Новата колекция TommyXZendaya за есен 2019 беше официално представена в Ню Йорк и въвлече присъстващите в уникално модно изживяване!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser