Преминете към основното съдържание

Трендовете, които продължават и през 2017

Не забравяйте любимото райе или удобните кецове! Те ще са тренди и през новата година

Миналата година ни даде много възможности да изглеждаме страхотно. Десетки трендове станаха част от ежедневието ни, а разнообразието беше наистина голямо  - до такава степен, че за някои от тенденциите времето като че ли не успя да стигне, за да се разгърнат максимално. Но това не е проблем, защото част от тях се запазват и през 2017 г. и тяхното влияние ще бъде силно.

Представяме ви 3 от тенденциите, които със сигурност ще имат своето заслужено място и през 2017:

Дрехи на райета 

Класическите райе бе изключително актуално през изминалата година и със сигурност ще се пренесе като водеща тенденция и за 2017. Можете да ги използвате като основен акцент както в горната, така и в долната част на силуета, а може да заложите и на цялостна визия с райе, като се спрете на елегантен костюм.

 

Маратонки и кецове вместо токчета 

Спортните обувки направиха силен пробив в ежедневните облекла и скоро няма да отстъпят скоро челното място. Навлизането на спорта се усети през 2016, когато много голяма част от модните къщи имплементираха специализирани екипировки към спортно-елегантните визии.

Животинските принтове

Модният пазар беше буквално залят от животински принтове и щампи. Тигри, пантери или зебри бяха сред предпочитаните. Много големи марки директно представиха колекции с дръзки принтове, които със сигурност ще се пренесат и в 2017 година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser