Преминете към основното съдържание

Тренировки за майки и бебета у дома

Вкъщи си е най-добре, ако разбира се детето ви не търси постоянно вашето внимание
© iStock

Какво представлява?

Заредете клипчета от YouTube, включете любимото ви DVD с упражнения или тренирайте по собствена програма – важното е да се подготвите предварително. Най-добрият вариант е тренировката ви да бъде кръгова, тоест да преминавате от упражнение в упражнение. Бебето можете да използвате за тежест при различни упражнения. Колкото и грубо да звучи, повярвайте ни, то ще се забавлява. Важно е обаче детето ви да може да си държи главата изправена. По-големите пък можете да включите, като ги карате да изпълняват упражненията заедно с вас.

Какво ви трябва?

 Постелка за йога, гирички, ластик – зависи какви упражнения ще изпълнявате.

Предимства

 У дома сте и няма да се притеснявате, ако бебето ви се разплаче, можете да тренирате, когато си искате, а не да се съобразявате с часовете в залата. Освен това ще влезете във форма по-бързо, а съвместните тренировки ще засилят връзката между вас и бебето, ще стимулират опорно-двигателното му развитие и имунната му система.

Elle съвет

Вижте профила fit_moms_of_ig в Instagram, където можете да се вдъхновите не само за упражнения, но и за резултатите, които можете да постигнете. В галерията ни пък вижте няколко идеи за упражнения вкъщи с бебе.

Още по етикети

спорт , майка , дом , бебе
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser