Преминете към основното съдържание

Тренировките на Джесика Алба

Крав мага и гореща йога са само част от усилията на звездата

Майкъл Мерголин, треньорът на Джесика Алба, споделя, че любимото й спортно занимание е бойното изкуство крав мага. Благодарение именно на упоритите тренировки тя е успяла да постигне завидните си форми. Крав мага е тренировъчна програма на израелската армия с елементи на ръкопашен бой и самоотбрана, която се основава на естествените инстинктивни движения и е насочена към бързо излизане от зоната на опасност.

Множество силни удари с ръцете например са насочени за оформяне на рамене и трицепс. Редуват се инетнзивни тренировки с почивки и работа с тежести. Джесика посещава своя треньор четири пъти седмично за по час. Към този тип натоварване, разбира се, актрисата е добавила и специален хранителен режим, който включва хидратиране с кокосова вода.

Ще можем да се насладим на перфектните форми на холивудската звезда едва през 2016 година, когато излиза новият й филм "Mechanic: Resurrection". Трябва да отбележим, че 33-годишната майка на две деца, освен всичко друго се занимава и с гореща йога. Така че, ако искате да се доближите до нейния вид, ще се наложи да се доближите и до начина й на живот. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser