Преминете към основното съдържание

Три книги за по-забавен уикенд

Любов, астрология, игри за паметта – тези теми винаги са били интересни на всички

„Силата на паметта“

Не едно, а 100 предизвикателства за паметта ви – какво по-добро забавление за дългата събота или неделя. С тази книга не само ще тренирате паметта си, но и ще обогатите общата си култура. Тук са представени практични идеи за засилване на паметта. Има и забавни и хумористични пъзели, тестове и упражнения. Тя ще ви помогне да постигнете по-голяма концентрация при усвояване на нова информация, както и по-лесно да си спомняте това, което знаете.

Издателство "Книгомания"

„40 е новото 20”

Въпреки че звучи като математическо уравнение, „40 е новото 20” всъщност е модел на поведение и състояние на духа, в които американската авторка Памела Сатран искрено вярва. Романът й „40 е новото 20” е забавно потвърждение, че човек е на толкова години, на колкото се чувства.

Книгата й се превръща в световен бестселър, по който е направен новият едноименен култов сериал от създателя на „Сексът и градът”- Дарън Стар, с участието на актрисите Хилари Дъф, Деби Мейзър и Мириам Шор.

Когато съпругът й я напуска, а дъщеря й заминава за чужбина, героинята на Сатран 44-годишната Алис винаги е изглеждала по-млада за възрастта си, решава да започне отначало. Тя променя външността си и започва да изглежда доста секси, а всички си мислят, че е на 29. Дори и 25-годишният Джош, с когото се целува в новогодишната нощ. Забавно, трогателно и поучително ръководство за жени, които копнеят за промяна в живота си.

Издателска къща „Кръгозор”

«Енциклопедия на астрологията“

Подробен пътеводител из традиционната и модерната астрология, която дава информация за всичко, което е нужно да знаете по темата, включително нейното значение и смисъл, аналогии и как да я практикуваме. Ако сте начинаещ, тази книга ще ви помогне да използвате астрологията при избора на верния път в живота, да разбирате себе си и другите, да откриете любовта или да изберете кариера. Но ако вече притежавате някакви умения в сферата на астрологията, сега ще задълбочите и разширите знанията си за зодиака.

Издателство "Книгомания"

Още по етикети

уикенд , култура , книги
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser