Преминете към основното съдържание

Три Must Haves по време на намаленията

През последните няколко десетилетия, черният петък се превърна в празник за гардероба. Научно доказано е, че шопингът има терапевтичен ефект върху емоционалното ни състояние, а в днешните COVID условия, май на никого няма да е излишен малко пазар с лечебна цел. Ето няколко Must Haves за този сезон.

Дамски дънки

Отношенията ни с денима определено могат да се сравнят любовна история. Времето си минава, всеки се развива и променя, но в края на деня пак свършваме заедно. През годините сме ги носили всякак – с ниска талия, чарлстон, супер skiny, boyfriend jeans, а за този сезон, задължителното попълнение е прав модел с висока талия. Answear.bg разполагат с най-актуалните модели дамски дънки за сезона. Разгледайте сайта за супер предложения.

Дамски гащеризон

Всички обичаме да ни е лесно. А какъв по-лесен избор от това да грабнеш роклята и да излезеш? През студените месеци обаче, фокусът леко се измества от тях. Идеалният им заместител е гащеризонът. Удобен, функционален и подходящ за всякакви ситуации – точно като роклите. В конкретния случай избираме класически модел с дълги ръкави в ярък цвят, защото обичаме да се открояваме. А защо не и от деним? Чудите ли се вече от къде да се сдобиете с дамски гащеризон? Посетете сайта на Answear.bg

Дамски чанти

„Колкото повече – толкова повече” – казал Мечо Пух и се пресегнал към меда. И ние така с чантите. Още една никога не е излишна. За този сезон заложете на класическо мини. Достатъчно е да се побират вътре телефонът, ключовете и червилото. А и ако трябва да сме честни, какво друго ни е нужно? Вече се досещате къде са най-добрите предложения за дамски чанти, нали?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser