Преминете към основното съдържание

Три начина да прикриете несъвършенствата с грим

Научихме ги от Avene, които вече представиха и слънцезащитните си продукти за лято 2018
© Архив

От Avene не изневериха на принципа винаги да са първи и още преди да е настъпила астрономическата пролет представиха новите си слънцезащитни продукти за лято 2018. Освен още по-ефективни в предпазването на кожата от UV лъчите, те се отличават с нова нежна текстура, която от марката наричат nude текстура. Всички иновации в слънцезащитата на Avene бяха представени от д-р Евгени Христозов. Той акцентира на това колко важно е да предпазваме кожата си от UV лъчите не само на плажа, но и в града.

© Архив


4 МИТА ЗА СЛЪНЦЕЗАЩИТАТА


След като научихме новостите в слънцезащитата, марката представи и серията корективен грим Couvrance. Уникалното при нея е, че прикрива несъвършенствата чрез цвят. Какво означава това? В своите пудри и коректори Avene използва различни цветове, които прикриват конкретни несъвършенства. От марката представиха и нагледно ефективността на продуктите с грим сесия на дама с проблемна кожа. „Откраднахме“ три суперефективни трика, с които лесно и бързо можете да прикриете несъвършенствата.

1. Ако имате разширени пори, нанасяйте фон дьо тена с кръгообразни движения на четката, за да може продуктът да ги прикрие възможно най-добре.

2. Използвайте цветни коректори, за да скриете определени несъвършенства. Зеления цвят неутрализира червеното, кораловият изсветлява кафявите тонове, а жълтото балансира лилаво-синкавите отенъци на кожата.

3. За да бъде пудрата незабележима върху лицето, преди да я нанесете, тръснете четката настрана, за да падне излишното количество.

© Архив

Финалът на събитието постави д-р Александра Христозова, която разказа повече за корективния грим и сподели своя ежедневен опит с продуктите Couvrance.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser