Преминете към основното съдържание

Три новогодишни предложения от TommyXZendaya

За новогодишното парти, винаги се мисли с няколко месеца по-рано. И понеже знаем, че вече се подготвяте, ние и любимата ни марка Tommy Hilfiger сме ви подготвили няколко неустоими предложения!

© Getty

Живота на съвременната бизнес дама е като игра на шах. За да сме адекватни спрямо ситуацията, трябва да мислим с няколко хода напред. Точно поради тази причина сега е правилното време да помислим над новогодишния си тоалет. И понеже знаем, че времето никога не стига, ние и емблематичната американска марка Tommy Hilfiger имаме няколко страхотни парти предложения.

Нова година – нов начин да изглеждате най-добре от всички! Със своето премиум качество и внимание към всеки детайл, колекцията TommyXZendaya е празник на иконичните силуети от 70-те в хармония с класическия американски стил. Tommy Hilfiger ни предлага едно уникално модно изживяване, гарантирайки комфорт и увереност. Нека бъдем честни, кой би искал да изглежда като всички останали?

Заложете на ефирна рокля в змийски принт. Красивата кройка извежда на преден план вашата женственост, докато смелият десен носи емоция за сила и увереност. Добавете доза новогодишен блясък със сребристи обувки и бъдете сигурни, че вечерта ще бъде ваша.

Ако предпочитате на класическото излъчване, заложете на полка точки. Красивите рокли в А-линия носят усещане за чувственост и комфорт. Изберете удобни обувки с дебел ток, за допълнително ретро излъчване и завършете линията с минималистичен клъч.

Обичате ли погледите върху себе си? Тогава изберете нещо смело, като феерична макси рокля с принт. И тъй като обожаваме седемдесетте, канализираме тяхната естетическа сила със сако от кадифе, което напълно завършва новогодишния силует. Този сезон, роклите се носят с ботуши, така че изберете такива, които са високи до коляното.

За още вдъхновение, разгледайте нашата галерия или посетете магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center

Три новогодишни предложения от TommyXZendaya

Галерия

Три новогодишни предложения от TommyXZendaya

За новогодишното парти, винаги се мисли с няколко месеца по-рано. И понеже знаем, че вече се подготвяте, ние и любимата ни марка Tommy Hilfiger сме ви...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser