Преминете към основното съдържание

Три офис визии за студено време с Tommy Hilfiger

Зимата на 2019 се очерта като сезон на контрастите

© Архив на марката

Дизайнерите отдадоха почит на френската буржоазия и смесиха стиловете с бунтарския дух на седемдесетте, за да създадат изискани силуети, вдъхващи увереност. На предни позиции отново излиза любимата ни американска марка Tommy Hilfiger, където всеки детайл е създаден с внимание и предизвиква емоции на решителност и сила.

През този сезон, една от водещите материи е кадифето. За да бъдем в крак с тенденциите, задължителна инвестиция за зимния ни гардероб е костюм от кадифе. Нашият избор е в червено – царствена тъкан в царствен цвят. Комбинирайте с бяла риза с жабо, а при по-студено време с едноцветен пуловер. Така ще придадете леко небрежна нотка на силуета си и едновременно с това ще запазите строгостта на бизнес излъчването.

В задължителния списък за есен-зима 2019 влизат и кожените панталони. Те добавят закачлив елемент при класическата офис визия и със сигурност ще ни спасят от студа. Комбинирайте с изчистен топ с дълъг ръкав, освежете с шал в актуален принт и тъй като все още само вали, а градусите са над нулата, наметнете раменете си с кожен тренчкот.

Третия любим зимен тренд е карето. Особено през най-студените месеци, шарките в топли цветове, като червено и кафяво силно напомнят за горещо какао и камина в малка хижа в планината. Издигнато с невероятна доза шивашко майсторство, палтото от колекцията есен - зима 2019 TommyXZendaya се превърна в must have за сезона. То се комбинира отлично както с любимите ви дънки, за по-кежуъл излъчване, така и с класически черни панталони. Въоръжете се срещу ръмежа с шапка с широка периферия и любимата си чанта в змийски принт и сте готови да посрещнете делника.

За още вдъхновения разгледайте галерията ни или посетете магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

Три офис визии за студено време с Tommy Hilfiger

Галерия

Три офис визии за студено време с Tommy Hilfiger

Нека отдадем почит на онези момичета в метрото, които въпреки сибирския студ успяват да изглеждат зашеметяващо!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser