Преминете към основното съдържание

Три серума на младостта

Тотална страст по новата визия на лицето

Емоциите ни се отразяват на лицето ни. И създават излъчването ни. Негативните емоции се асоциират със старост, положителните – с младост! Младостта е в подсъзнанието на човека. Но дешифрирането й е по силите на козметиката, която връща нейната сила и свежест.

Определят процеса на подмладяването като симфония в сърцето на кожата. А серумът като диригент на клетъчния оркестър, който синхронизира клетките и пресъздава оптимална клетъчна хармония.

За изключителен ефект на младостта кожата се нуждае от качествена регенерация на клетките. Това стимулира производството на плътна еластична материя, което помага да се реализира изпълването на кожата отвътре. Този обем трябва да бъде постоянно подновяван и така да премахваме маската на негативните емоции от лицето си.

Три музи на младостта и красотата ни вдъхновяват в усилията ни и постоянството ни с три от най-ефективните серума за младост.

 

Ева Херцигова и Capture Totale на Dior

С прецизирана цел – да стигне до всяка клетка – той прониква в сърцето на кожата с максимална скорост, дълбочина и интензивност. Придава на лицето хармоничен обем и прави кожата красива и заоблена, сякаш тя е изпълнена отвътре. Запълнените извивки правят високи и плътни скулите и придават грация на профила. Кожата се връща към живот и връща естествената си жизненост, еластичност и блясък.

Аризона Мюз и Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum на Estee Lauder

Нощният серум Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum на Estee Lauder забавя ритъма на кожата през нощта, за да се пребори със свръх пигментацията и да осигури свежа и сияйна кожа с равномерен тен. Този копринено нежен, лек серум намалява всички белези на неравномерния тен, включително зачервявания и петна от слънцето. Той е за всички жени, независимо от техния етнос и тип кожа, които се притесняват от петна, зачервявания, мътен тен и белези от акне.

Даян Крюгер и Sublimage L'Essence на Chanel

Sublimage L'Essence на Chanel е истинска революция, която позволява на кожата да отразява светлината по-добре и да върне тонуса си. Детоксикацията се извършва и в роговия, и в клетъчния слой на кожата. Клетките са подложени на оптимална регенерация, резултатът от която е по-гладка повърхност и по-свежо излъчване. Така се елиминират всички пречки пред естествения цвят и блясъка на кожата, които серумът връща успешно.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser