Преминете към основното съдържание

Три супер тенденции, които си струва да следвате тази пролет

Плюсът им е, че скоро няма да излязат от мода

Animal Planet: да живее зебрата!

Може би най-елегантното излъчване от всички десени от джунглата, които напоследък властват в модата, има този на зебра. И заради съчетанието от черно и бяло, и заради свободата на интерпретация на щампите.

Слагаме точка?

Не, оставяме многоточие, защото хитовият десен този сезон твърдо заявява, че скоро няма да излезе от мода. Един съвет от нас: повече му отиват фриволните рокли – и къси, и дълги, отколкото строгите сака, поли или панталони.

Вечните цветя

От най-нежните стръкчета до най-пищните и ярки цветя в градината – новите колекции са като истинска енциклопедия на флората. Като се замислите обаче, кога флоралните мотиви не са били на мода?!

Още от най-добрите тенденции за сезона, както и хитовите модели в колекциите на дизайнерите от Седмиците на модата в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк ви очакват на едно място – ELLE Колекции. Търсете изданието, което ще ви нарисува цялата модна картина на новия сезон, ще ви вдъхнови за бала, сватбата, летните партита...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser