Преминете към основното съдържание

Три знака, че първата среща трябва да е и последна

Червените лампички, които не бива да пренебрегвате.

От деца слушаме за любов от пръв поглед, но колко такива истории с щастлив край наистина знаете (приятелката на приятелката на сестрата на бившия приятел не се брои)? Ето за какво трябва да внимавате на първа среща, за да не останете разочаровани по-късно.

Разговори за секс

Първата среща по правило е среща с непознат човек и основна цел е да се опознаем. И въпреки че сексът е неразделна част от взаимоотношенията, вкарването на темата за него в разговор с човек, на когото дори не знаем фамилията, е най-малкото странно.

Обсъждане на бивши партньори

Друга червена лампичка са разговори за предишни връзки. Първата среща е времето, когато можете да говорите за себе си, за своите планове и цели. Ако човекът срещу вас започне да си спомня минали връзки, вероятно той или тя все още не се е откъснал напълно от тях.

Разговори за съвместно бъдеще

Тревожен сигнал е и повдигането на темата за съвместно бъдеще. Със сигурност има хора, които го намират за романтично. В действителност обаче това е класическа проява на манипулация. Как може някой, който ви познава само от няколко часа, да планира следващото десетилетие на съвместен живот с вас?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser