Преминете към основното съдържание

Три зодии, които потискат другите

Кои от представителите на зодиака действат плашещо на хората около тях?

Забелязали ли сте, че някои хора притежават някаква специална енергия, която има плашещ ефект. Веднага щом се появят в стаята, останалите инстинктивно подвиват опашка и са готови да се подчинят или защитават. Според астрологията представителите на тази „влиятелна тройка“ притежават Силата и дори са способни да сплашат другите.

Овен

Никой друг знак не излъчва такова самочувствие като Овена. Представителите на този астрологичен символ умело и упорито се насочват към целта си. В същото време те са импулсивни, авантюристични и винаги са в търсене на нови приключения. Това не само постоянно ги тласка напред, но също така оказва огромно влияние върху другите. Енергичен и решителен, Овенът явно сплашва по-скромните си събратя, които гледат да се спасят бързо.

Скорпион

Тайнствени, непристъпни... Представителите на този знак винаги стоят на дистанция. Скорпионите са свикнали да заемат позицията на наблюдатели - те следят отблизо непосредственото си обкръжение и са изключително внимателни при избора на приятели. И само най-верните и доверени хора знаят, че зад твърдата „броня“ и жилото на този знак стои мека и уязвима вътрешност. Личният живот на Скорпиона е свещен и те знаят как да го пазят в тайна. Тази загадка действа очарователно на някои, но по отношение на други има отблъскващ ефект. Студената харизма на Скорпиона ги прави самодоволни доминанти в очите на другите. Въпреки че в повечето случаи това съвсем не е така.

Лъв

Лъвовете също са на върха на страховитите зодии. Увереният им външен вид предизвиква голямо уважение. Когато влязат в стаята, за една секунда привличат всички погледи към себе си. И най-важното, на тях това им харесва! Без проблеми събуждат интерес към себе си, което ги прави до голяма степен създатели на тенденции. Въпреки огромното им его обаче, те са щедри и верни приятели. И след като ги срещнете, бързо осъзнавате, че зад тази страховита астрологична котка стои любящ и разбиращ човек.

Още по темата

Звездите за нас
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser