Преминете към основното съдържание

Триумфът на контрастите: 30 черно-бели тоалета, с които ще ви забележат

Галерия

Класиката остава все така актуална. Черно-белите комбинации винаги са били елегантни и това е причината да са тренди не само сега, но и всеки сезон. Контрастите поставят ефектен акцент върху визията ни, а това прави впечатление.

В галерията ни ще намерите разнообразие от десени и комбинации, между дрехи и аксесоари, в бяло и черно. Не се колебайте да откраднете някоя стайлинг идея от Andrew Gn, Balmain, Chanel, DSquared2, Fendi, Ferragamo или Isabel Marant. Днес те са източникът на нашето вдъхновение и ни помогнаха да разнообразим ежедневния тоалет. Доверете се на контрастните цветове, с които ще се откроите. Съчетанието на бялото с черно свързваме с равновесие и взаимно допълване. Според психологията на цветовете, Black&White облеклото връща хармонията в нас и ни кара да бъдем по-балансирани.

Това класическо цветово дуо ни е напълно достатъчно, за да създадем визия, която да се конкурира с тези от модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser