Преминете към основното съдържание

Триумфът на кожата: 26 стайлинг комбинации от модния подиум

Галерия

Кожените дрехи се утвърдиха като перманентен тренд и този сезон. Може да ги носим както през лятото, така и през зимата, в каквито цветове решим, а решението оставяме на настроението ни. Повечето от моделите, в колекциите на Boss, Ferragamo, Hermes, Isabel Marant и Lanvin, са между черната, кафявата и бежовата цветова гама. Има и такива модели, които залагат на по-нетипични за кожата цветове като: червено, зелено и бяло.

Облечени с кожа ще се чувстваме топло и уютно. Знаем колко е непредвидимо времето сега. Грее силно слънце, а след няколко минути вече вали проливен дъжд. Кожените модни придобивки не просто ще ни стоплят, но ще се погрижат и за елегантното ни излъчване, към което се стремим. Хубавото на кожата е, че може да я съчетаем с всичко, точно като денима, но той изгражда по-кежуъл визия, докато кожените дрехи показват повече лукс, сексапил и изтънченост. Вие решавате на кои комбинации да заложите, а вдъхновението може да намерите на модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser