Преминете към основното съдържание

Триумфът на розовите чанти: 20 модела, които ще ви впечатлят

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Розовото е един от най-пролетните и най-свежи цветове, които ни карат да се усмихваме повече. Ще се убедите в това, след като разгледате галерията ни, в която ще намерите 20 Барби чанти по идея на Aigner, Balmain, Blumarine, Bvlgari, Dior, Emporio Armani, Fendi, Furla, Giorgio Armani, Loewe, Marni и Mischka. Те ще ни изпратят в гардероба на любимата ни кукла от детството.

Розовото е символ на женската енергия, нежната любов и грижовността. Съдържа нуждата от действие на червеното, а бялото му помага да постигне уравновесеност. Страстта и силата на червения цвят е смекчена от чистотата и невинността на белия. Колкото по-тъмно е розовото, толкова повече страст изразява. Успокоява емоциите ни, премахва гнева, агресията и ни помага да се отървем от лошото настроение. Изследвания на психолози потвърждават, че носенето на дрехи в розов цвят подобрява емоционалното състояние на хората.

Отворете галерията ни, която ще ви накара да се пренесете в света на Барби и ще ви припомни, че дамските чанти са аксесоарите, без които не излизаме от къщи дори когато отиваме до кварталния магазин.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser