Преминете към основното съдържание

Триумфът на цветовете при Valentino пролет-лято 2020

Пиерпаоло Пичоли ни напомня, че модата е най-вече изкуство
© imaxtree

Ревютата на Valentino са едни от най-очакваните и ефектни шоута по време на Парижката седмица на модата.

Модната къща показа новите визии за пролетта в напълно бяло пространство, а гостите чакаха появата на първите модели седнали на неоновозелени пейки. С огромното огледало във форма на диск и малките картички, Пиерпаоло Пичоли намекна, че през новия сезон той е вдъхновен от гризайл - специална техника за рисуване, в която се използва само един цвят.

Тази техника позлолява да се види по-добре формата и да се усети обемът, който излиза на преден план заради липсата на различни нюанси.

Преосмисляйки гризайл, дизайнерът показа бели ризи, поли и къси панталони, придавайки необикновени извънгабаритни форми, карайки ни да се вгледаме в сложната кройка на най-познатите елементи в гардероба ни.

В колекцията видяхме феерични рокли във всякакви флуоресцентни нюанси, блузи с щампи на маймуни и птици, както и необичайни и грациозни бижута от злато.

Valentino пролет-лято 2020

Галерия

Valentino пролет-лято 2020

Снимки: ImaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser