Преминете към основното съдържание

Тръмп обвини Меган Маркъл в неуважение към кралица Елизабет II

Бившият президент определено не харесва съпругата на Хари.

75-годишният бивш президент на САЩ Доналд Тръмп даде интервю на британския политик Найджъл Фараж за GB News, в което разкритикува Меган Маркъл.

Той обвини Меган в неуважение към кралското семейство и заяви, че тя използва съпруга си принц Хари.

„Не съм й фен. И той никога не съм бил. Смятам, че Хари е използван по ужасен начин и той ще съжалява някой ден. Това развали отношенията му със семейството му и нарани кралицата. Мисля, че тя е много неуважителна към кралското семейство и най-вече към кралицата”, каза Тръмп.

Той също така осъди призива на Меган до Конгреса на САЩ, в който тя се застъпва за въвеждането на платен отпуск за отглеждане на дете, като нарече постъпката й „неуместна“.

„Тя се опитва да прави неща, които според мен са напълно неуместни”, заяви експрезидентът.

Тръмп никога не е крил, че не изпитва симпатии към Меган Маркъл. Преди две години той дори публично я нарече „злобна“. Херцогинята също никога не е изпитвала особена любов към Тръмп – тя открито говореше за него като за „женомразец“. Освен това Меган винаги е подкрепяла демократите, докато Тръмп е републиканец.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser