Преминете към основното съдържание

Цветните костюми от подиума, които ни върнаха пролетното настроение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Цветните костюми, които видяхме на подиума, ни върнаха пролетното настроение и ни заредиха с много положителна енергия. Altuzarra, Balmain, Jacobs, McQueen, Victoria Beckham, Dolce&Gabbana и Vuitton представиха няколко идеи, които нямаме търпение да пробваме в офиса веднага щом карантината свърши.

В галерията ни ще видите разнообразие от цветове, модели и принтове. Черно-белите комбинации ни напомниха за ефектното съчетание между тези два цвята и утвърдиха класиката като непреходна. Карето е тук всеки сезон, но сега се открои като един от най-подходящите десени за костюма ни. А каквo e пролет без флорали? Те донесоха ухание на цветя в дома ни.

Животинските принтове са много актуални тази пролет, като централно място заемат леопардовият и зебрата. Да не забравяме и любимите неонови цветове, които са супер тренди за топлите месеци и ни карат да се усмихваме повече.

Подбрали сме едни от най-впечатляващите костюми от модния подиум, за да ви вдъхновим. На кое от предложенията ни бихте заложили?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser