Преминете към основното съдържание

Цветовете на пустинята ни изпращат на сафари приключение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет цветовете на пустинята ни изпращат на вълнуващо сафари приключение. Бежовото в различните му нюанси ще бъде доста тренди през сезона. Забравете за мита, че е скучен и безхарактерен цвят, защото това не е така - излъчва спокойствие и ни помага да бъдем в хармония със себе си и с околния свят.

Известни брандове като Balmain, Boss, Burberry, Chloé и Dolce&Gabbana го включиха в колекциите си пролет-лято 2020.

Кафявото във всичките му тонове носи аристократично излъчване, сдържаност и много стил, стига да умеем правилно да комбинираме дрехите и аксесоарите си.

Разгледайте галерията ни, която ще ви пренесе на пътешествие в Африка и ще ви зареди с много положителни емоции, но и ще ви вдъхнови да пробвате различни съчетания в бежов цвят. Ще видите разнообразни стайлинг комбинации. Като започнем от къси панталони и поли и стигнем до официални костюми, феерични рокли и дълги палта, но не като тези, които несехме през зимата, а много по-финни и леки, подходящи за прохладните вечери.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser