Преминете към основното съдържание

Цялото семейство на Скалата е с коронавирус

Дуейн Джонсън сподели новината, че той, съпругата му и двете му малки деца са дали положителен тест

48-годишният актьор пусна видео в социалните медии, в което съобщава на феновете си, че той, съпругата му Лорън и двете им малки дъщери, Ясмин на 4 г. и Тиана на 2, са диагностицирани с COVID-19.

„Това е едно от най- трудните неща, през които трябва да минем като семейство. Преживял съм съм доста трудности в миналото, спуквали са ме от бой, но новината, че сме с положителен тест за COVID-19, е доста различно от това, да се нараниш сериозно или дори да си счупиш нещо, което ми се е случвало.» Скалата споделя, че въпреки сериозната ситуация, той е щстлив, че дъщеричките му нямат много симптоми – само леки болки в гърлото в началото. Той и съпругата му са били с по-серизни симптоми, но вече са добре.

Дуейн също така сподели, че семейството му се е заразило от много близки семейни приятел и предупреди последователите си да бъдат внимателни, като им даде съвет как да се предпазят. «Това, която можем да правим, е да подсилим имунната си система – антиоксиданти, витамини и добра хидратация.»

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser