Преминете към основното съдържание

Туристка на хоризонта

Галерия

Планирахте ли вече следващото си лятно приключение? А помислихте ли за стайлинга си? Преди да приберете всичко в куфара, стилизирайте отделните части на визиите, които ще вземете с вас, за да не се изправите накрая пред вечния проблем - „имам толкова много дрехи, но няма какво да облека“. Спретнете си набързо едно модно ревю пред огледалото.

Съветваме ви да приготвите поне един аутфит в бяло. Все пак е лято, ако през останалото време се осмелявате по-рядко да го носите, защото се страхувате, че ще се изцапа бързо и ще си личи, сега изобщо не се колебайте. Определено е един от любимите ни цветове за сезона, а и както знаете, монохромното облекло е топ тренд.

Няма лятна почивка и без малко повече пъстрота, така че не може да заложите само на бяло. Помислете и за нещо по-шарено и забавно като флорален или животински принт. Любим тренд това лято са и перата, които се появяват като акцент навсякъде. Не забравяйте и ризата. Може да я носите по толкова много начини. Моделът Margot Des Alysés е тук, за да ви вдъхнови.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser