Преминете към основното съдържание

Търсите ли ефект „втора кожа“ след 30-те?

Линия Hydragenist прави лицето ви свежо и тонизирано

Кислородът е живот, а да осигурявате кислород на кожата си, е важна част от това да й осигурявате здраве. Чистият кислород помага и за дълбокото хидратиране на кожата.

Ефектът „втора кожа“ е първото, което ще забележите след прилагането на продуктите от линията Hydragenist - търсен ефект особено при дамите след 30-годишна възраст. Това е възрастта, след която чувствително кожата се усеща като дехидратирана и безжизнена, цветът й е сив и без свежест, а линиите са по-видими.

Лаборатории Lierac създават линията Hydragenist, вдъхновени от дермо-естетичната техника на тъканна оксигенация – комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират кожата. Ден след ден кожата се заглажда, фините линии и бръчките изчезват, а здравият вид прави възможно появяването на свежест и красив цвят на лицето. Кожата е уплътнена, бръчките изгладени, а тенът освежен.

Продуктите в серията са с 4 различни текстури – серум, овлажняващ крем, хидратиращ гел-крем и балсам за експресна хидратация. Свеж, мек и женствен аромат комбинира нотки на розова вода, жасмин и гардения.

Какъв е ефектът от приложението на продуктите от линията Hydragenist?

- Подобрява хидратацията

- Изглажда кожата

- Намалява линиите и бръчките

- Възстановява свежестта

Предлагаме ви да включите в грижата за кожата си през новия сезон ДВА ПРОДУКТА HYDRAGENIST - хидратиращ гел-крем и хидратиращ крем.

 

Хидратиращ гел-крем Hydragenist

Хидратиращ гел-крем HYDRAGENIST GEL-CRÈME, 50 мл, 80 лв.

Хидратиращият гел-крем Hydragenist е специално формулиран за нуждите на нормална и комбинирана кожа, като й осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Благодарение на него ще забележите изглаждане на първите бръчки, уплътняване на кожата, възстановявен блясък и незабавно матиращо действие. Гаранция за този ефект дава включения във формулата му комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), оризова пудра, матиращи агенти.

Хидратиращ крем Hydragenist

 

Хидратиращ крем HYDRAGENIST CRÈME, 50 мл, 80 лв.

Хидратиращият крем е вторият продукт от линията Hydragenist, специално формулиран за нуждите на сухата и много суха кожа. Той осигурява интензивна хидратация и комфорт, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възвръща свежестта на тена. Формулата е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване, в допълнение с комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали) и естествени хидратиращи агенти. Богатата му текстура осигурява незабавен комфорт за кожата.

Създадени през 1975 г., Лаборатории LIERAC бързо изграждат репутация благодарение на опита си в изследване на проблемите на кожата и стареенето, ефективността на формулите си и умението да носят удоволствие за сетивата с всеки продукт.

През 1975 г. лекар специалист в естетичната медицина решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени. LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

Пионер в активната фито-козметика, LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране.

LIERAC знае, разбира и говори "ЕЗИКА НА ВАШАТА КОЖА". Това отразява експертния опит, който се вижда и чувства, който е с вас всеки ден, за да се погрижи за вашата красота.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser