Преминете към основното съдържание

Търсите ли идея за истински ценен подарък?

Любов, изкована от благороден метал, е специално предложение

Вълнуващ подарък за обичани хора – понякога нямаме нужда от конкретен момент, за да го направим. Но, когато първите пролетни трепети гъделичкат емоциите ни, обръщаме поглед към ценните хора.

В навечерието сме на 8-ми март, когато женските ни сетива жадуват за романтичен жест, който да стопли суетата ни и да ни дари емоции. Решихме да потърси идеи за нестандартен подарък, за който можем да подскажем на половинките си, че би бил прекрасен жест на внимание. Точно такава идея ни подсказа д-р Валентина Григорова-Генчева, директор "Злато и нумизматика" в Първа инвестиционна банка.

Ако искате да подарите истинска ценност, има няколко предложения, на които да обърнете внимание.

Сребърната монета с многоцветно изображение на българска роза и позлатен орнамент е произведена в Новозеландския монетен двор от 1 тройунция чисто сребро. Вътрешната луксозна кутийка на монетата е пълна с ароматизирани розови потпури и представлява стилизирана роза, а външната опаковка е цилиндрична кутийка от лакиран картон.

Монетният двор на Южния Пасифик е автор и на модернистичната „Валентинка” под формата на сребърна монета от 1 тройунция с изображение на две преплетени сърца и крилат Ерос.

Най-привлекателни, обаче, са авангардните бижута-талисмани от паладий с проба 999.5, изработени в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП. Паладият е предпочитан поради сияйния си блясък и устойчивостта си на корозия.

Върху всяко кюлче елегантно е изписана думата любов на няколко езика. Опаковката също е нестандартна – кутийка с цилиндрична форма и коркова тапа, като в нея се намират сертификат и няколко верижки за окачване.

Още идеи за подаръци може да откриете на ТУК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser