Преминете към основното съдържание

Турската звезда Таркан се ожени

Съпругата му е негова голяма фенка
Таркан и Пънар
Таркан и Пънар © TARKANclub

Турският изпълнител Таркан доказа, че всеки човек има шанса не само да се докосне до идола си, но дори да го накара да се влюби в него. Именно това се случи с почитателката на поп певеца – Пънар Дилек, която вече официално стана негова съпруга. 

Таркан и половинката му изненадаха с новината, че са се оженили, като сватбата се е състояла в квартал „Тарабия“ на брега на Босфора. Двойката е решила да не прави от церемонията медийно събитие, а да бъде скромна и на нея да присъстват само семействата и най-близките им приятели. 

Дълги години Таркан беше един от най-желаните ергени в южната ни съседка, като личният му живот беше обвит в мистерия, тъй като той рядко говореше за него. Именно това докара и много слухове, че певецът е с хомосексуални наклонности. Всичко обаче се промени след срещата на Таркан с настоящата му съпруга Пънар. Красивата брюнетка живее в Германия и двамата се запознали именно на концерт на певеца там, тъй като тя му е огромна фенка. 

Само в рамките на няколко месеца втори любимец на жените в южната ни съседка мина под венчило. Актьорът Къванч Татлъту също остави в миналото ергенството

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser