Преминете към основното съдържание

Турският красавец Къванч Татлъту се ожени

Сватбата беше в Париж
Къванч и Башак на сватбата си
Къванч и Башак на сватбата си

Любимецът на хиляди дами - турската звезда Къванч Татлъту, се ожени за приятелката си Башак Дизер, предадоха медиите в южната ни съседка. Актьорът и дизайнерката си казаха заветното "да" в столицата на любовта Париж, след 2-годишна връзка. Това е втори брак за Башак и първи за русокосия красавец. 

Младоженците са отпразнували сватбата си с тържество, на което са присъствали едва 50 човека. За съжаление, поради здравословни проблеми майката на Къванч не е успяла да замине за Париж. Тя обаче е успяла да изгледала по интернет на живо цялата церемония.

© Instagram, Къванч и Башак

Татлъту стана особено популярен у нас, след ролите си в "Перла", "Забраненият плод" и др. Преди да започне връзката си с Башак, 32-годишният Къванч имаше връзка с бившата "Мис Турция" и "Мис Свят 2002" Азра Акън.

През 2009 г. списание ELLE беше първата българска медия, пред която русокосият красавец даде интервю. Макар да пази ревностно личния си живот, на страниците на списание номер 1 в света на модата, той реши да открехне завесата за жените до себе си. Тогава двамата с колежката му от сериала "Перла" Сонгюл Йоден заснеха и обща фотосесия.

Къванч и Сонгюл на корицата на ELLE България

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser