Преминете към основното съдържание

ТВ водещата, по която си падна Леонардо, проговори

Ирландката купонясва с актьора след наградите BAFTA
Леонардо и Лаура
Леонардо и Лаура © Getty images

ТВ водещата Лаура Уитмор, за която се твърдеше, че е хванала около на Леонардо Ди Каприо на парти след наградите BAFTA, най-накрая разкри истината за отношенията им. Слуховете, че двамата са прекарали заедно остатъка на вечерта, тръгнаха, след като стана ясно, че най-желаният ерген я е поканил на купона, който организира в хотелската си стая и на който ще отпразнува спечелването на статуетката за най-добър актьор в главна роля.

Снимки, на които се вижда как двамата си говорят още повече засилиха мълвата, че Лаура е поредната красавица, която е минала през леглото на холивудската звезда. Дълго време тя мълчеше за отношенията им, но в крайна сметка проговори.

"Всички, които бяха на партито, се забавляваха - имаше много танци", заяви Лаура, без да уточнява самата тя до колко часа се е кършила и в крайна сметка само двамата ли с Леонардо са останали в апартамента.

Тя обаче даде да се разбере, че харесва мъже с чувство за хумор и с които да води интересен живот. "Нямам нищо против понякога и да поспорим", откровена е Лаура.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser