Преминете към основното съдържание

Братовчедката на Бритни Спиърс: „Тя е затворена в клетка"

Звездата е под тоталния контрол на баща си от 2008 г. насам

През 2008 г., след множество скандали и здравословни проблеми, на Бритни Спиърс е назначен настойник (такава мярка се използва в САЩ за защита на хора с увреждания и психични проблеми). Тази роля се падна на баща й Джейми Спиърс, който все още не иска да се откаже от контрола над дъщеря си, въпреки факта, че миналата година настойничеството на певицата официално бе прехвърлено на нейната асистентка Джоди Монтгомъри.

Наскоро братовчедката и бивша асистентка на Бритни Али Симс говори по тази тема. Тя написа няколко коментара на една от фен страниците на певицата под снимката, в която звездата позира до птица, затворена в клетка. „Тя направи тази снимка съвсем целенасочено, така че всички да знаят, че и сега, както и преди, тя е затворена в клетка и няма лична свобода! Единствената й свобода беше нейната самоувереност. Откакто баща й стана неин настойник Бритни живее в клетка ”, коментира братовчедката на Бритни.

Докато Бритни Спиърс е под запрещение, баща й управлява живота, финансите и имуществото на звездата. Певицата не може да се омъжи, да има деца или да промени местожителството си без негово разрешение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser