Преминете към основното съдържание

Тя ли направи неуместния расистки коментар за бебето на Меган?

Лейди Колин Кембъл твърди, че знае името на кралската особа, довела Меган до мисли за самоубийство.

Едно от най-скандалните разкрития от интервюто на Меган и Хари с Опра със сигурност е обвинението, че член на кралското семейство е направил коментар за цвета на бъдещото (тогава все още първо) бебе на херцозите на Съсекс. Изключително чувствителното на тема расизъм американско общество изпадна в потрес и публично заклейми стопаните на Бъкингам, без да изчака коментар от обвинената страна. Името на кралската особа, позволила си да зададе въпрос, свързан с цвета на чаканото бебе, продължава да тъне в мистерия.

Лейди Колин Кембъл


>>>Чорапогащник е причината за скандала между Кейт и Меган


Сега на бял свят излязоха любопитни подробности, споделени от биографката на кралицата-майка и безспорен експерт по кралските въпроси – Лейди Колин Кембъл, която твърди, че вътрешен човек от двореца й е споделил, че Меган визира дъщерята на Елизабет – принцеса Ан. Именно тя, според Маркъл, е направила неуместния коментар. Лейди Колин Кембъл обаче прави изключително важното уточнение, че коментарът не е бил свързан с цвета на кожата на херцогинята на Съсекс, а с начина, по който е отгледана и възпитана, далеч от дворцовите традиции и английския начин на възпитание. Принцеса Ан по-скоро е изразила притеснение, че Меган не е израснала в култура, в която се държи на уважение към кралското семейство и кралицата като институция и това може да доведе до разногласия при отглеждането и възпитанието на бъдещия син на херцозите на Съсекс.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser