Преминете към основното съдържание

Тя можеше да е съпруга на принц Уилям

Според запознати, по време на прекъсването на връзката си с Кейт Мидълтън принцът направил предложение на дама, която познавал отдавна.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън имаха връзка около десет години преди да се оженят, но през 2007 г. двамата бяха разделени за кратко. Според запознати, през този период бъдещият херцог на Кеймбридж сериозно обмислял да се ожени за друго момиче. Писателката Кейти Никъл твърди, че когато Уилям се разделил с Кейт за няколко месеца, той се влюбил в Изабела Анструтер-Гоф-Калсорп, с която се познавал от дълго време. „Докато Кейт беше просто красивото съседско момиче, Изабела имаше външност на фотомодел, титли и голяма зестра“, пише Никол в книгата си „Уилям и Хари“.

Според твърденията на хора от близкия кръг на Уилям, с които Кейти е разговаряла, Уилям дори е направил предложение на Изабела, но тя не проявила интерес и предпочела Сам Брансън, син на известния милиардер Ричард Брансън. И в крайна сметка Уилям решил да се върне при Мидълтън, която, според анонимни източници, се съгласила да възобновят отношенията си само при условие, че принцът прекрати всички контакти с Изабела.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser