Преминете към основното съдържание

„Тя не можа да ми ушие рокля“: Никола Пелц отново разкритикува Виктория Бекъм

Британските таблоиди бият тревога: изглежда, че ни очаква Becksit 2022. Запознати твърдят, че Бруклин Бекъм възнамерява да напусне легендарния клан на родителите си, които му дадоха всичко.

Въпреки че Никола и Бруклин като че ли се помириха с Виктория в Париж, присъствайки на първия ред на нейното модно шоу, вътрешни хора уверяват, че в семейството цари истинска драма. И едно ново интервю с Никола Пелц го потвърждава.

Дъщерята на американски магнат коментира конфликта с Виктория Бекъм на страниците на The Times. Този път Никола по пасивно-агресивен начин (както вече го наричат британските таблоиди) даде да се разбере, че семейство Бекъм крие доста скелети в гардероба.

„Няма идеални семейства! Не сме имали вражда, но всъщност не облякох нейна рокля."

Никола сподели с читателите, че й е било неприятно да чете заглавия и статии за конфликта с Виктория. Но наистина имало разногласия. Феновете на Пош Спайс обаче задават логичен въпрос: ако тя е уморена от дискусии в пресата, защо се връща към онази злополучна история с булчинска рокля във всяко интервю?

Припомняме, че Никола Пелц се омъжи за Бруклин Бекъм през пролетта на 2022 г. Всички очакваха, че снахата ще избере рокля от свекърва си, защото Виктория Бекъм е известен и успешен дизайнер. Според Никола тя много искала тоалет от Виктория, но явно нещо се е объркало.

„Да, не бях с булчинска рокля, направена от Виктория, на моя специален ден. Истината е, че много исках. И не се съмнявам, че Виктория би създала перфектния тоалет за мен. Щях да съм изключително щастлива. Но това не се случи”.

След това Никола добави, че всъщност изискванията й не са били по силите на ателието на Виктория Бекъм. В интервюто си тя отбеляза, че свекърва й „просто не се е справила със задачата навреме“. Тя се обадила на майката на Никола, Клаудия, и казала, че "не може да ушие роклята".

Ползватели на социалните медии се чудят защо Никола продължава буквално да „позори“ името на Виктория.

Още по-неприятно е, че Бруклин и Никола отсъстваха от афтърпартито на Виктория Бекъм след нейното ревю в Париж. Вместо да отиде на партито на майка си след успешното шоу, Бруклин предпочете да отиде на вечеря с майката на Никола.

Приятели и източници, близки до семейство Бекъм, споделят, че „Никола се е превърнала в истинска ябълка на раздора“. Бруклин наистина е настроен срещу легендарните си родители и обмисля да се откаже подкрепата на своя клан. Първо, той веднага взе двойното фамилно име Пелц-Бекъм и второ, отказва всякакъв контакт с Виктория и Дейвид.

Бившият главен изпълнителен директор на вестник The Sun и близък приятел на Риана Дан Уутън обвини на страниците на таблоида Daily Mail Виктория и Дейвид, че са отгледали „истинско чудовище“.

„Разглезените деца Никола и Бруклин не се отличават с някакъв талант или способности. И двамата берат плодовете на труда на родителите си. А Никола е истински нарцисист, който иска да срине клана Бекъм.“

След интервюто с Никола Пелц PR екипът на Виктория Бекъм коментира нейните думи, като ги нарече "вбесяващи" и "разпалващи враждебност".

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser