Преминете към основното съдържание

Тя се върна! Принцеса Шарлийн се събра със семейството си след дълго отсъствие

Първи кадри от щастливата среща.

Припомняме, че съпругата на принц Албер II от Монако се разболя по време на пътуване до Южна Африка и беше принудена да прекара 10 месеца далеч от съпруга и децата си. Из медийното пространство плъзнаха различни теории за дългото й отсъствие. Говореше се дори за развод между Шарлийн и Албер. Но сега вече нищо не застрашава здравето на принцесата. Тя изглежда весела, енергична и щастлива. Все пак можете да забележите някои промени - Шарлийн е сменила цвета на косата си на по-тъмен, а късият й бретон е пораснал малко.


На 7 ноември принцесата пристигна Ница, където я посрещнаха съпругът й и децата - принц Жак и принцеса Габриела. На първите кадри от трогателното посрещане Шарлийн прегръща любимите си хора и щастливо махва с ръка на фотографите. Очевидно всички слухове за раздор в княжеското семейство и предстоящи развод са напълно безпочвени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser