Преминете към основното съдържание

Удобството и красотата на дългата пола и широкия панталон

Което и да изберете, бъдете сигурни, че ще ви донесат много комфорт и модерно излъчване
Furla, Benetton, Marc Cain, Max&Co.
Furla, Benetton, Marc Cain, Max&Co. © IMaxTree, PR

Все по-силно се забелязва навлизането на ретро мотивите в колекциите на модните брандове. Изключително удобни и даващи свобода за комбиниране с различни дрехи, широките панталони са перфектен избор за настъпващите пролетни дни. За по-решителните дами, предлагаме да обърнете внимание на ярките и цветни варианти. Те определено носят страхотно настроение, а ще бъдат и перфектен пролетен акцент в облеклото ви.

Ако широките панталони не са сред предпочитаните дрехи, тогава обърнете внимание на най-добрият им заместител - дългите поли. Те са един от евъргрийните в модата. Тази дреха се слави с много история и е успяла да се задържи в колекциите на модните марки години наред. Плисираните поли са лесни за комбиниране и подходящи за почти всякакъв повод. Можете да разчупите визията си, като заложите на дълга пола в по-ярък цвят и добавите изчистена блуза отгоре, а защо не и тишърт. Дългата пола винаги ще допринесе за един по-женствен и дори романтичен стил.

Вижте нашите предложения, с какво и как да комбинирате широките панталони и дългите поли:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser