Преминете към основното съдържание

Уил Смит с шокиращо признание: Бракът ни с Джейда е мъчителен

Двойката обаче отказва да се разведе след 20 г. брак
Джейда и Уил
Джейда и Уил © Getty images

Уил Смит и съпругата му Джейда могат да се похвалят с един от най-дългите и поне на пръв поглед стабилни бракове в Холивуд. Двамата са заедно цели 20 години, като по думите на актьора тайната на тази толкова дълга връзка е, че двамата не са хора, които лесно се отказват пред трудностите.

„През всичките тези години и двамата сме се питали какво прави един брак успешен, а то е да не се отказваме“, откровен е Уил. „Няма как да очакваш, че ще бъде лесно. Нашият брак е най-трудното и мъчително нещо, което сме правили в живота си. Затова сте наясно, че не сме хора, които да се отказваме.“

Актьорът смята и че друга от тайните на стабилния брак е стремежът на всеки от съпрузите да става по-добър човек. „Никога не сме работили върху брака си. Единствено сме се опитвали да усъвършенстваме себе си, след което сме представяли новата си подобрена същност на другия“, категоричен е Уил Смит.

Връзката на Уил и Джейда започва през 1995 г, като две години по-късно двойката вдига и сватба. Съпрузите са заедно вече 20 години и имат две деца - 17-годишния Джейдън и 15-годишната Уилоу. Уил има и син от предишен брак - 23-годишния Трей.

През последните месеци темата за евентуален развод често съпътства двойката, но засега те показват, че връзката им е стабилна.

© Getty images, Семейство Смит - Джейдън, Уилоу, Уил, Джейда и Трей

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser