Преминете към основното съдържание

Уилям и Хари се скарали сериозно заради пари

Откъс от новата биография на херцога на Съсекс разказва за финансов скандал в кралското семейство

През 2019 г. излезе информация, че отношенията между двамата известни синове на принцеса Даяна, принцовете Уилям и Хари, са "обтегнати до краен предел". Братята обявиха война един на друг. И ако в началото всички обвиниха за това Меган Маркъл, която не бе харесана Уилям и Кейт, сега тази история има неочакван обрат. Оказва се, че една от причините за интензивния задкулисен конфликт е кавга за пари.

Братята се опитали да убедят баща си, принц Чарлз, да им даде допълнителни средства (например за гардероба на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън). Те постигнали целта си, но Уилям, в позицията на потенциален бъдещ монарх, получил много повече, което изключително разгневило херцозите на Съсекс.

„Чарлз е не само баща на Уилям и Хари, той е и техният шеф. И това затруднява отношенията им по редица причини ”, каза източник пред Entertainment Tonight. - Редът за наследяване в кралското семейство диктува положението, влиянието и степента на власт. И поради това Хари винаги е бил втори след брат си, особено що се отнася до финансирането. В миналото имаше моменти, в които Хари искаше да поеме по-големи проекти и да свърши повече работа, но не можа да получи парите за това. Уилям винаги беше първи. Много от кавгите им бяха свързани с именно с разпределението на бюджета “.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser