Преминете към основното съдържание

Уилям или Хари? Кого от синовете си принцеса Даяна е виждала като бъдещия крал?

Нов телевизионен документален филм за Кралицата на сърцата предизвиква поредния скандал

Сензация в британската преса. Новият документален филм за принцеса Даяна - Diana: The Truth Behind the Interview - включва откъси от интервюто на лейди Ди с бившия редактор на британския вестник Daily Telegraph сър Макс Хейстингс. Разговорът е толкова откровен, че никога не е публикуван и 25 години чака да види бял свят. Така например в това интервю Даяна твърди, че според нея в Двореца е имало „конспирация“ и тя е трябвало да бъде „приспана“.

В разговора тя казва още, че съпругът й не трябва да бъде крал на Великобритания. "Да, тя мразеше Чарлз", отбелязва Хейстингс. „Когато попитах:„ Имало ли е някога щастливи времена във вашия брак? “Тя отговори:„ Не, този брак беше ад от първия ден. “ В интервюто Даяна споделила, че настоявала Чарлз да отстъпи и да позволи на най-големия им син - принц Уилям - да стане крал. След което допълнила „Чарлз няма да го направи“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser