Преминете към основното съдържание

Уютът на дома, съчетан с усещането за 5-звезден хотел

...или – къде ще откриете комфорт и лукс по швейцарски в София?
„Гранд Каньон“
„Гранд Каньон“ © „Garanti Koza“

Рила, Витоша, Пирин, Родопи и Стара планина – това вече са имена, освен на големи български планини, и на 5-те жилищни сгради и резиденции в новия луксозен комплекс от семеен тип „Гранд Каньон“.

Разположен в София, в комуникативния квартал „Младост 3“, той няма аналог в България и предлага шопинг, гурме и лайфстайл изживявания, вдъхновени от швейцарския лукс и най-добрите европейски примери.

Гледка от 30-ия етаж

Обектът е дело на „Garanti Koza“ – една от утвърдените международни фирми с дългогодишен опит в планирането и реализирането на качествени строителни проекти.

„Гранд Каньон“ е поредният успех на основаната в Анкара компания и се състои от 5 жилищни сгради, включващи и резиденции, като височината им е между 16-30 етажа.

Комплексът разполага и с търговски център, места за отдих, озеленени площи, хотел и клиника. Подходящ е както за временен престой, така и за хора, които се нуждаят от уютен дом, пълноценна почивка и щастлив семеен живот.

5-звездно изживяване

Модните бутици в мола ще задоволят и най-претенциозните жители и гости на „Гранд Каньон“, които ще останат не по-малко очаровани и от SPA центъра, модерния фитнес, гурме ресторанта, коктейл бара, шоколатерията и кафе изкушенията на територията на комплекса.

В него децата растат щастливи и спокойни, а родители им се наслаждават на приятна хайенд атмосфера.

Близостта до Бизнес парка, линиите на метрото и дори летището, което е бързо и лесно достъпно от тук, са допълнителен бонус за избралите да се наслаждават на функционален и естетичен дом, 5-звезден живот и семейно щастие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser