Преминете към основното съдържание

Уроци по летен стил с Виктория Бекъм

Дрехите, които тя повтаря отново и отново

Ако има публична персона, чийто стил винаги ме впечатлява и вдъхновява - на червения килим или излизайки от офиса, това без съмнение е Виктория. Нейната собствена линия неизненадващо е комплементирана и носена от плеада други звезди, най-вече заради женствения и елегантен почерк на дрехите. В контраст със сценичните си облекла за Spice Girls от миналото, Виктория разчита на класики като бялата риза, свръх големите слънчеви очила и рокли до под коляното. Тя самата казва, че майчинството и растящият й бизнес са причините да преосмисли гардероба си и да започне да оценява свободните силуети за сметка на впитите рокли, а това я прави по-релевантен източник на вдъхновение за нас.

Ето някои от най-любимите ми нейни летни ансамбли, базирани на няколко лесни за набиране елемента:

 

1. Бялата тениска

Без лого на луксозни брандове, със свободна и почти момчешка кройка, от плътна памучна материя - комбинирана с абсолютно всичко вече подвизаващо се в гардероба. Прекрасно платно за цветни аксесоари и обемни бижута.

2. Плисираната пола
 

Неочакван цвят/комбинация от цветове или неочаквана материя превръща тази класика в център на внимание.

 

3. Бялата риза

Всичко друго може да се обърка сутрин: косата ви има непокорен ден и сега едва е събрана в конска опашка; токчетата от партито миналия уикенд са оставили своя ефект и сега краката ви могат да толерират единствено онези недодялани плоски сандали; климатикът в офиса е развален но потниците не са толелирани... Отговорът е бяла риза. Тя просто прави всичко по-пош, и поне през погледа на околните - планирано.

 

4. Принт от долу го горе.

“Ако ще е гарга, да е рошава“... и с красив принт.

 

5. Рокли до глезените.

Има нещо неописуемо регално в жена, която носи стилна дълга рокля без повод. В лека сезонна материя като лен или шифон за през деня, или коприна за вечерта - не винаги повече кожа на показ е еквивалентно на женственост и сексапил.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser